13 Ιαν 2018

Αμυγδαλοβούτυρο

Αμυγδαλοβούτυρο "ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ"
Αμυγδαλοβούτυρο “ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ”

Θαυμα ζωής και ομορφιάς!

Αμυγδαλοβούτυρο ¨ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ¨ από 100% αμύγδαλα που σιγοκαβουρδίζονται, έτσι ώστε να φυλάξουν τα πολύτιμα συστατικά τους. Μετά αλέθονται μέχρι να προκύψει αυτό το υψηλής διατροφικής αξίας αμυγδαλοβούτυρο, πλούσιο σε εδώδιμες ίνες, ακόρεστα λιπαρά και αμινοξέα που μπορει να αντικαταστήσει το βούτυρο και τη μαργαρίνη.

Ταπεινοί σπόροι κρύβουν το θαύμα της ζωής .Κρυφά ανοίγουν στο βάθος της γης ρίζες, απαλά σηκώνουν το χώμα και εμφανίζουν τη νέα ζωή.Σιωπηλά τη δυναμώνουν και την αναπτύσσουν.
΄Ενα θαύμα ζωής και ομορφιάς 
κρύβει μέσα του το αμύγδαλο, που δεν είναι απλά ένας ξηρός καρπός αλλά ο σπόρος της αμυγδαλιάς που κρύβεται στον καρπό της. ΄Ενας σπόρος με μηδενικές αλλεργικέςαντιδράσεις, πηγή ωφέλιμων συστατικών.
Χρησιμοποιήστε καθημερινά στη διατροφή σας το αμυγδαλοβούτυρο ¨ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ¨ ειναι ιδανική πρόταση για όλη την οικογένεια. Απαραίτητο σε θηλάζουσες, εγκυμονούσες,παιδιά ηλικιωμένους.
Απολαύστε το σκέτο στο ψωμί ή με μέλι. Προσθέστε το στα κέικ, στα χούμους, στα smoothies, στο γιαούρτι, στον καφέ.
Για μάσκα ομορφιάς προσώπου χτυπήστε το με λίγο ανθόνερο.Ανακατέψτε καλά πριν τη χρήση.
Αφού ανοιχθεί, διατηρείται στο ψυγείο.
Χωρίς γλουτένη. Χωρίς συντηρητικά. Χωρίς πρόσθετα.
Μπορεί να περιέχει ίχνη σησαμιού και κολοκυθόσπορου.

Το προιόν διατίθεται σε ποσότητα 170 γραμμαρίων.

Αμυγδαλοβούτυρο. Θαύμα ζωής και ομορφιάς.
Υγιεινή και θρεπτική πρόταση για όλες τις ώρες και για πολλές χρήσεις το αμυγδαλοβούτυρο ¨ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ¨, από 100% αμύγδαλα.
Το αμύγδαλο δεν είναι απλά ένας ξηρός καρπός, είναι ο σπόρος της αμυγδαλιάς που κρύβεται στον καρπό της. ΄Ενας ταπεινός σπόρος, που περιέχει μέσα του το θαύμα της ζωής και της ομορφιάς.

Πλούσια πηγή σε εδώδιμες φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά. Βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, μέταλλα και αμινοξέα το καθιστούν μια εξαιρετική και ολοκληρωμένη υπερ-τροφή, που βοηθάει στο χτίσιμο και τη διατήρηση ενός υγιούς οργανισμού.
΄Ερευνες έχουν δείξει ότι η τακτική κατανάλωση αμυγδάλων κατεβάζει την κακή χοληστερίνη και ανεβάζει την καλή, εξαιτίας της περιεκτικότητάς τους σε μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά.
Η βιταμίνη Ε [τοκοφερόλη α-γ], που άφθονη περιέχεται στα αμύγδαλα, είναι ένα αντιοξειδωτικό που προστατεύει τον οργανισμό από τη δράση των ελεύθερων ριζών που βλάπτουν τα κύτταρα, τους ιστούς και τα όργανα. Ενισχύει την άμυνα του οργανισμού απέναντι σε ιούς και βακτήρια. Υπάρχουν επίσης έρευνες που συσχετίζουν τη δράση της βιταμίνης Ε με την πρόληψη του καρκίνου, του διαβήτη, των καρδιαγγειακών νοσημάτων και της μη αλκοολικής κίρρωσης του ήπατος. Συντελεί επίσης στην υγεία των οστών, του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών και έχει αποδειχτεί ότι βελτιώνει την ικανότητα της σωστής λειτουργίας του εγκεφάλου.Τα αμύγδαλα περιέχουν μεγάλη ποσότητα βιταμινών του συμπλέγματος Β και χολίνη. Η χολίνη είναι θρεπτική ουσία που συνεργάζεται με τις βιταμίνες Β για την επεξεργασία του λίπους της διατροφής, το μεταβολισμό, τη διατήρηση υγιούς νευρικού συστήματος και την παραγωγή ορμονών.
Το κάλιο, ο φώσφορος, το μαγνήσιο, ο σίδηρος, το ασβέστιο, το σελήνιο θωρακίζουν με δύναμη και ενέργεια τον οργανισμό. Τα αμινοξέα γλουταμινικό οξύ, ασπαρτικό οξύ, αργινίνη, λευκίνη, γλυκίνη, προλίνη, αλανίνη βοηθάνε να χτίσουν γερούς μυς, όργανα και οστά τα έμβρυα, τα βρέφη και τα παιδιά. Η εγκυμονούσα και η θηλάζουσα μητέρα είναι πολύ ωφέλιμο να βάλει στη διατροφή της και στη διατροφή των παιδιών της τα αμύγδαλα.
Τα αμύγδαλα είναι τα σπόρια με μηδενικές αλλεργικές αντιδράσεις και με καλές θερμίδες, γιατί χάρη στις φυτικές εδώδιμες ίνες και τη χολίνη που περιέχουν ισορροπούν το μεταβολισμό και δεν προσδίδουν στο σώμα βάρος.
Μπορούν λοιπόν να φαγωθούν άφοβα από όλες τις ηλικίες.

΄Απειρα τα οφέλη των αμυγδάλων για την υγεία και τη ρώμη του οργανισμού.
Είναι καλό όμως να γνωρίζουμε ότι η απότομη και έντονη θέρμανση καταστρέφει πολλά από τα ωφέλιμα συστατικά τους.
Επίσης η κακή συντήρηση των ωμών αμυγδάλων μπορεί να τα κάνει επιβλαβή. ΕΔΩ
Το αμυγδαλοβούτυρο ¨ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ¨ είναι φτιαγμένο με τις καλύτερες και πιο εκσυγχρονισμένες μεθόδους, ώστε να διατηρεί όλα τα ωφέλιμα συστατικά τους.
Μια κουταλιά αμυγδαλοβούτυρο σάς παρέχει με ασφάλεια τη θρεπτική αξία μιας χούφτας αμυγδάλων. ΕΔΩ

Χρήση
Απαραίτητο σε κάθε γεύμα και σνακ.
Μπορείτε να απολαύσετε αυτό το μοναδικής θρεπτικής αξίας βούτυρο αμυγδάλου στο ψωμί, στη φρυγανιά, στο παξιμάδι. Προσθέστε του λίγο κακάο με μέλι και θα γίνει η φυσική λιχουδιά των παιδιών. ΄Ενα κουταλάκι αμυγδαλοβούτυρο το πρωί για αυτούς που βιάζονται δίνει ενέργεια.
Αναμείξτε το σε γιαούρτι, στη φρουτοσαλάτα, στα smoothies.
Δώστε στον καφέ και στο τσάι σας μια νότα εναλλακτικής γευστικής εμπειρίας.
Νοστιμεύει τις σούπες, τις σαλάτες, τις σάλτσες, τα ζυμαρικά, τα φαγητά σας, τα κέικ, τα γλυκά.
Ισορροπήστε τη γεύση και την υφή στα χούμους, τη μαγιονέζα. Χρησιμοποιήστε το ανάλογα με την όρεξη και τη φαντασία σας, γιατί ταιριάζει με τα πάντα. Θα σας γίνει απαραίτητο.

Διάφορες ιδέες για συνταγές ΕΔΩ.

Καλλυντική χρήση
Ωφέλιμο και απαραίτητο το βούτυρο αμυγδάλου ¨ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ¨ και για το δέρμα.
Προσθέστε το στα χειροποίητα καθαριστικά σας, όπως cleansing bar και πήλινγκ.

Ενυδάτωση, θρέψη και αντιγήρανση προσφέρουν τα πολύτιμα συστατικά του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *